K4INism

Februari 10, 2009

My 2009 Gadget…

Filed under: Uncategorized — k4in @ 12:08 am

yeah bile tahun 2009 menjelma.. semua serbi nak baru. ape ape je la.. kereta , komputer , handphone aish.. memacam..  so aku nak kasitahu la kat dunia gadget yang aku baru beli/dapat sempena tahun 2009 nih

Muka Depan Sony Vaio akuskrin dan papan kekunci

Pertama-pertama sekali adalah gadget paling latest aku beli.. secara credit la guna credit card maybank huhu.. sebab aku beli laptop nih bukan nye kerana aku nak bergaya cuma aku nak avoid guna Main PC kat ofis aku ni  dan juga akademik final project untuk semester ni akan bermula tak lama lagi. ade laptop nih gak memudahkan aku melakukan keje di luar (maksud nye desktop nih dlm bilik.. dan laptop boleh di alih2 memudahkan aku untuk melihat sekitar stesen setiap masa)… malang sket kat aku la.. sebab stok Vaio VGN-CR353 hanya ade warna pink. haha jambu tak aku? tapi pada aku kaler tak penting janji Viao beb.. aku dapat offer baik dengan harge RM3600 yang sebelum nya berharga RM4000 lebeh.. ok la tuh ye tak..

PSP Putih ku...seterusnya Pasal PSP aku.. well kalo korang tak tahu la.. tahun lepas inner screen PSP aku ni telah mengelami keretakan yang amat dasat. ini berpunca sebab kelalaian aku sendiri dgn mecampak psp aku nih kelantai atas sebab marah kat seseorang. aish..  pada mula nya aku nak jual je.. tapi pk balik kalo jual beli baru RUGI!!! so aku ambik keputusan untuk hantar repair.. harga repair aku dapat dalam RM310 tapi aku diberi diskaun sebanyak RM290 atas sebab aku ni regular customer. siap kasi game free lagi.. hahaha aku tanak kasitahu kedai mana.. ini janji aku ngan tokey kedai tuh XD…

lain lain gadget yang males aku nak tulis dalam ni ialah:

  • Kamera Nikon D50
  • Nokia N95
  • SATA HDD (External)
  • Sony Playstation 2

Wishlist aku

  • Sony Playstation 3
  • Wii
  • Iphone
Advertisements

5 Komen »

  1. in rupanya laptop viao tu erk? not bad, looks good.

    Komen oleh whoami — Februari 10, 2009 @ 9:09 am

  2. a,ah… jadi la kan…

    Komen oleh k4in — Februari 10, 2009 @ 9:49 am

  3. …man pink vaio OF ALL THE COLOR LOL

    Komen oleh deady — Februari 10, 2009 @ 12:56 pm

  4. ahh..pink vaio..
    mmg jambu..
    tapi takpe..dari 4000 kurang 3000+..
    bukan senang tu..

    btw,
    bapak banyak gadget ko kain..
    dengki siot…lol..jk xD

    Komen oleh eyemeroll — Februari 11, 2009 @ 12:13 am

  5. semuanya.. menurun dari bapak aku.. die jenis suke beli gadget.. yela masa die muda dulu tak dapat sekang geram nak beli..bile takmo.. buang kat aku hahaha… aku target iphone die yang die dapat free dari seseorang…

    btw aku lupa mention sesuatu..

    aku ade jam tangan Timex… << hadiah ari jadi aku tahun lepas

    Komen oleh k4in — Februari 11, 2009 @ 1:26 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: